h

Nederland oh Nederland, wat zijn we aan het doen?

21 juni 2014

Nederland oh Nederland, wat zijn we aan het doen?

De zomer is begonnen en overal hangen oranje vlaggetjes. Veel mensen hebben een vakantie geboekt en een nieuwe grote tv gekocht om Oranje nog beter te kunnen zien. Ook zijn er heel veel mensen die vakantiegeld hadden, hadden ja, want zij hebben het geld dringend moeten gebruiken om rekeningen te kunnen betalen. Een grote tv kopen? Geen geld voor, de meeste mensen zijn al lang blij, dat ze een tv hebben, ook al is het een bakbeest uit de jaren tachtig.

Gezellig samen kijken naar Robben en zijn team, onder het genot van een advocaatje met slagroom. Ik wou dat het tij zich keerde, net als de tweede helft Nederland-Spanje. Dat de oude-van-dagen onder ons, die vroeger genoten van Cruijf, in 2016 ook nog samen naar net EK kunnen kijken in de verzorgingshuizen.

Ik geef een rode kaart aan iedereen die schuldig is aan het zorgakkoord en ik hoop, dat de ouderen de penalty mogen nemen.

Reacties

Beste Marjan,

Alweer een tijdje geleden dat we samen hebben gefolderd voor de Gem.raadverk.Was helemaal klaar met de SP toen ik laas dat jij ondanks een groot aantal vooorkeurstemmen niet in de raad zou komen.Maar dus toch,en terecht.Enfin.Het wordt natuurlijk de hoogste tijd dat er weer een frisse en daadkrachtige SP in Leeuwarden haar stem laat horen.
Vr.groet

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier