h

Nieuws uit 2013

28 november 2013

Wederzijds vertrouwen

Door Jos van der Horst

Lees verder
13 november 2013

Nog meer geld voor de centrumplannen? Grote schande!

‘Het is een grote schande dat er nogmaals 2 miljoen aan de centrumplannen van Drachten worden toegevoegd’. Dat is de mening van de SP in de gemeenteraad van Smallingerland. De anders zo behoudende CDA kreeg het voor elkaar om 2 miljoen uit de eenmalige ruimte toe te voegen aan de eerdergenoemde centrumplannen.

Lees verder
12 november 2013

Jos van der Horst opnieuw lijsttrekker

De eerste zes kandidaten, van links naar rechts: Marjan Wieldraaijer, Paul van Dijk, Ramon Vos, Jos van der Horst, André van Leeuwen en Michiel Schrier Maandag 4 november is tijdens een ledenbijeenkomst het programma
en de kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen
vastgesteld. “Het kan beter” is de titel van het verkiezingsprogramma
dat een sociaal alternatief biedt voor de toekomst van de gemeente.
Een zestal speerpunten is hieronder uitgelicht,omdat wij denken hier het
verschil te kunnen maken.

Lees verder
12 november 2013

Het schip in?

Op dinsdag 12 november werd het beleidsplan besproken in de raad van Smallingerland. Deze keer zijn alle spannende zaken, lees bezuinigingsvoorstellen, uitgesteld naar de volgende raadsperiode. Op 19 maart 2014 zal duidelijk worden welke partijen de verantwoordelijkheid zullen nemen het kille beleid uit Den Haag uit te voeren. SP-fractievoorzitter Jos van der Horst kiest duidelijk voor de menselijke maat en heeft weinig op met de grote prestigeprojecten. Hieronder zijn betoog in eerste termijn.

Lees verder
5 november 2013

SP Smallingerland: Jos van der Horst opnieuw lijsttrekker

Afgelopen maandag hebben de leden van SP Smallingerland het programma en de kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. “Het kan beter” is de titel van het verkiezingsprogramma dat een sociaal alternatief biedt voor de toekomst van de gemeente.

Lees verder
5 november 2013

SP: Toezicht op sociale werkplaats Caparis faalt!

Voornaamste reden van het laatste onderzoek van Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING)was en is de belangenverstrengeling in verband met de inhuur van interim managers, tussen de voormalige bestuurder van Caparis en Caparis, Alle andere zaken die in dit rapport naar voren komen hebben ook een rol, maar zeggen meer iets over de eer –en de hebzucht van de voormalige bestuurder van Caparis en over de manier waarop de RvC over zich heen hebben laten lopen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier