h

Onze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2007

1 december 2005

Onze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2007

In maart 2006 vinden er weer gemeenteraadsverkiezingen plaats. Natuurlijk doet de SP ook in Smallingerland daar weer aan mee. De SP staat er momenteel heel goed voor in de peilingen. Wij hopen dan ook dat deze verkiezingen een gigantisch succes voor ons worden.
We hebben een aantal goeie kandidaten. Jongeren en ouderen, mannen en vrouwen. Onze kandidaten willen zich sterk maken voor een sociaal en solidair Smallingerland. Een samenleving van gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit. Niet alleen voor u, maar ook samen met u.

De ledenvergadering van de SP afdeling Smallingerland heeft op 4 november de KANDIDATENLIJST en het VERKIEZINGSPROGRAMMA voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De huidige fractievoorzitter Frans Baron wordt opnieuw lijsttrekker. Hij zit sinds 1998 in de gemeenteraad en wordt alom gewaardeerd om zijn deskundigheid, integriteit en sociaal rechtvaardigheidsgevoel.
De lijst bestaat grotendeels uit nieuwe kandidaten, die al enige tijd actief zijn binnen de partij. De nieuwe kandidaten die op een verkiesbare plaats staan hebben allemaal de landelijke SP-cursus voor kandidaat raadsleden hebben gevolgd. Het huidige raadslid Sikke Huitema heeft om persoonlijke redenen besloten om op een niet direct verkiesbare plaats te staan.

foto van de eerste zes SP kandidaten
Op de foto: de eerste zes kandidaten van de SP Smallingerland, v.l.n.r. Frans Baron, Ramon Vos, Johanna de Waard, Jos van der Horst, Petra Kramer en Michiel Schrier.

U bent hier