h

Superzaterdag 25 mei

28 mei 2024

Superzaterdag 25 mei

Foto: SP

Op 6 juni zijn de Europese verkiezingen!

Wij komen op voor de werkende klasse en meer gelijkheid. De SP is nu niet in Brussel vertegenwoordigd. We staan nu in de peilingen op één zetel en wij als SP Smallingerland willen met die ene zetel in het Europees Parlement een groot verschil maken!

Om die ene zetel (of misschien wel 2?) proberen te halen hebben wij vandaag een sprankelende aftrap van onze campagne gegeven met de hulp van afdelingen in Friesland, de SP Jongeren en onze landelijke partij voorzitter Lieke Van Rossum en vele vrijwilligers.

Vandaag heeft Lieke als eerste de SP jongeren actie voor de Miljonairs taks getekend en haar voorbeeld werd door vele mensen gevolgd. We zijn met tientallen SP-ers in de buurten en het centrum geweest en hebben met vele mensen gesproken. Daarbij haalden we mooie maar ook trieste verhalen op. Voor de kinderen was er een springkussen en snoepjes.

Ook uw hulp is hard nodig, want Europa dwingt landen basisbehoeften als zorg of openbaar vervoer aan winstbeluste grote bedrijven over te laten, waardoor prijzen stijgen en wij betalen voor de winsten van de  aandeelhouders in plaats van goede zorg en goed openbaar vervoer. Maar Europa doet ondertussen niets aan het organiseren van gelijkheid, rechten van werkers en vrede.

Stem op 6 juni SP want de SP in het Europees parlement is keihard nodig!

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier