h

Nieuws van de afdeling

26 februari 2018

Kandidaatraadsleden SP stellen zich voor in Marktzicht

Foto: Jos van der Horst / SP.nl

Op zaterdagavond 3 maart organiseert SP afdeling Smallingerland een politiek café in Marktzicht aan de Oudeweg in Drachten. Kandidaat raadsleden stellen zich voor en zullen vragen uit het publiek beantwoorden. Aanvang is 20.00, inloop vanaf 19.30

Lees verder
12 februari 2018

SP steunt bewoners en ondernemers " de Markt"

Foto: Andre van Leeuwen / SP Smallingerland

De SP heeft een buurtonderzoek uitgevoerd naar de herinrichtingsplannen van De Markt. Dit deed de partij naar aanleiding van signalen van ondernemers en bewoners aan de Markt in Drachten.

Lees verder
29 januari 2018

SP in de buurt

Foto: Andre van Leeuwen / SP Smallingerland

De SP in Smallingerland was het afgelopen weekend de buurt in om campagne te voeren voor de Raadsverkiezingen 2018 . In wijk de Drait en in het centrum van Drachten werden de mensen uitgenodigd in gesprek te gaan met wethouder, huidige fractie en kandidaten over de koers van de gemeente. Tot aan de verkiezingen is de SP elke week telkens in een wijk van Drachten of dorp in Smallingerland te vinden.

Lees verder
15 januari 2018

Voor elkaar, voor Smallingerland!

Foto: Jos van der Horst / SP.nl
Voorafgaand  aan de jaarlijkse ledenvergadering van de SP in Smallingerland werden  de actieve vrijwilligers getrakteerd op een  chinees buffet.  Tijdens de vergadering werd 1 vrijwilliger in het bijzonder in de bloemetjes  gezet.  Raadslid Mirjam Postma heeft door drukte in haar werk en prive leven geen tijd meer om haar raadswerk goed te doen  in de volgende periode.  Zij werd door fractievoorzitter Ramon Vos bedankt voor haar nauwgezette en gewetensvolle wijze van werken. Mirjam wil op een of andere wijze nog wel actief blijven voor de Socialistische Partij. " Hoe ik dat wil doen en wanneer, daar ben ik nog niet uit" aldus het scheidend SP Raadslid.

 

Lees verder
4 januari 2018

SP steunt stakende chauffeurs

Foto: Jos van der Horst / SP Smallingerland

Net als in grote delen van het land bleven ook in Drachten op donderdag 4 januari de streekbussen achter de hekken.De buschauffeurs staken voor fatsoenlijk loon en minder werkdruk. Door marktwerking verdwijnen buslijnen en staan arbeidsvooraarden onder druk.SP Smallingerland steunt de stakers en bracht een bezoek aan het wisselpunt van Arriva. 

Lees verder
27 november 2017

Team SP Smallingerland

Foto: Jos van der Horst / SP.nl

De top 7 van SP Smallingerland: Jamal Al Sari,Michiel Schrier,Jos van der Horst,Ronald van der Molen,Eva Nien,Ramon Vos en André van Leeuwen(v.l.n.r.). Voor het programma en de complete lijst moet u even verder lezen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier