h

Nieuws van de afdeling

15 januari 2018

Voor elkaar, voor Smallingerland!

Foto: Jos van der Horst / SP.nl
Voorafgaand  aan de jaarlijkse ledenvergadering van de SP in Smallingerland werden  de actieve vrijwilligers getrakteerd op een  chinees buffet.  Tijdens de vergadering werd 1 vrijwilliger in het bijzonder in de bloemetjes  gezet.  Raadslid Mirjam Postma heeft door drukte in haar werk en prive leven geen tijd meer om haar raadswerk goed te doen  in de volgende periode.  Zij werd door fractievoorzitter Ramon Vos bedankt voor haar nauwgezette en gewetensvolle wijze van werken. Mirjam wil op een of andere wijze nog wel actief blijven voor de Socialistische Partij. " Hoe ik dat wil doen en wanneer, daar ben ik nog niet uit" aldus het scheidend SP Raadslid.

 

Lees verder
4 januari 2018

SP steunt stakende chauffeurs

Foto: Jos van der Horst / SP Smallingerland

Net als in grote delen van het land bleven ook in Drachten op donderdag 4 januari de streekbussen achter de hekken.De buschauffeurs staken voor fatsoenlijk loon en minder werkdruk. Door marktwerking verdwijnen buslijnen en staan arbeidsvooraarden onder druk.SP Smallingerland steunt de stakers en bracht een bezoek aan het wisselpunt van Arriva. 

Lees verder
27 november 2017

Team SP Smallingerland

Foto: Jos van der Horst / SP.nl

De top 7 van SP Smallingerland: Jamal Al Sari,Michiel Schrier,Jos van der Horst,Ronald van der Molen,Eva Nien,Ramon Vos en André van Leeuwen(v.l.n.r.). Voor het programma en de complete lijst moet u even verder lezen.

Lees verder
21 november 2017

SP programma: Nog meer Investeren in mensen en mogelijkheden van mensen!

Foto: SP

SP Smallingerland heeft in haar ledenvergadering van 20 november j.l. gekozen voor een strijdbare gevarieerde lijst en een verkiezings-programma dat in het teken staat van medezeggenschap en samenkracht. De lijst wordt voor de derde keer op rij aangevoerd door de huidige wethouder Jos van der Horst. Tweede staat fractievoorzitter Ramon Vos. Op plek drie, vier en zes staan allen nieuwkomers te weten Jamal Al Sari, Eva Niën en Ronald van der Molen. De vijfde plek is ingeruimd voor gedeputeerde Michiel Schrier. Een solidie basis voor succes bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 aldus afdelingsvoorzitter Andre van Leeuwen.

Lees verder
16 oktober 2017

SP Smallingerland: 25 jaar jong!

Foto: Jolanda van Overhagen / SP

Foto: Jolanda van Overhagen / SP.nl
Lees verder
28 september 2017

25 jaar lokaal actief

Foto: Sp
De SP in Smallingerland viert dit jaar haar 25 jarig bestaan.Dit heugelijke feit wordt gevierd op zaterdag 30 september.Lees verder

Pagina's

U bent hier