h

Nieuws van de afdeling

1 april 2022

Algemene jaarvergadering 2022

Maandag 11 april houden we de algemene jaarvergadering in wijkcentrum de Kouwe. Inloop 19.00 uur aanvang 19.30 uur.

Lees verder
30 maart 2022

Onze nieuwe raads- en commissieleden

Foto: SP Smallingerland

Deze kanjers gaan de komende vier jaar uw verhaal inbrengen in de raad van Smallingerland!

Lees verder
21 februari 2022

Jamal Al Sari - Jouw verhaal is ons verhaal

Lees verder
18 februari 2022

Meer veiligheid in de openbare ruimte

Foto: SP Smallingerland

Smallingerland moet een gemeente zijn waar iedereen zich prettig voelt, waar ondernemers zich graag willen vestigen en waar je aangenaam kunt wonen, werken en recreëren. De afgelopen periode hebben we steeds meer verhalen gehoord dat dit niet altijd het geval is.  Aan de hand daarvan heeft de SP een actie bijeenkomst gehouden waarbij we het Thalenpark hebben verlicht. Ondanks het stormachtige weer, waardoor het hele park verlichten niet mogelijk was, werd onze actie in het Thalenpark zaterdag 29 januari goed bezocht.

Lees verder
28 januari 2022

De Elp versus de SP over de nieuwbouw van het zwembad

Foto: Hooper Architects

Door prijsontwikkeling van de materialen en loonkosten in de bouw maakt ELP zich grote zorgen over de financiering van het nieuw te bouwen zwembad. Zal het beschikbaar gestelde budget, gezien de winstwaarschuwing van het college, wel toereikend zijn? Deze zorgen heersen er niet alleen bij de ELP maar ook bij de SP.

Lees verder
5 januari 2022

Solidariteit in de aanpak van de energie transitie

Foto: SP Smallingerland

Solidariteit is de voorwaarde van de SP om te zorgen dat de energie transitie voor iedereen vooruitgang biedt. Alleen dan is er draagvlak en kunnen onze inwoners echt meedoen. Over onze sociale en financiële vraagstukken over hoe de transitie voor iedereen goed gaat uitpakken stond niks in het stuk. Door enige toezeggingen van de wethouder dat bij de volgende jaarlijkse bijstelling van de visie hier de nodige aandacht voor zal komen heeft de fractie van de SP met de visie “Stappen zetten naar een aardgas vrij Smallingerland in 2050! ingestemd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier