h

Voorspelspel

25 februari 2006

Voorspelspel

Nadat de Socialistische Partij eerst enkele weken de Zonde Geld-enquête’s heeft gehouden was het zaterdag 25 februari tijd voor de start van het "Voorspelspel".
Onder het motto 'hoeveel zetels halen de diverse partijen na de verkiezingen binnen', konden voorbijgangers een gokje wagen op de verkiezingsuitslag bij de SP ers, die zich samen met de andere politieke partijen verzameld hadden op de verkiezingsmarkt. Ondanks de kou waren er toch al een kleine 40 voorspellers die hebben meegedaan.
Zaterdag 4 maart tijdens de verkiezingsmarkt tussen 11.00 en ca 15.00 uur onder het carillon in centrum Drachten kan men wederom meedoen met het "Voorspelspel".
De prijs die de SP afdeling Smallingerland beschikbaar stelt aan de winnaar met de beste voorspelling, is het interessante boek ”Hoe dan Jan?” , geschreven door (de helaas veel te vroeg overleden) Karel Glastra van Loon.
De prijsuitreiking zal onder voorbehoud plaatsvinden op vrijdagmiddag 10 maart in de hal van het gemeentehuis te Drachten. Definitieve datum en tijdstip volg nog.

Voor nadere informatie kunt u bellen met:
Jos v.d. Horst, tel.:06-40548473

U bent hier