h

ZONDE GELD -de uitslag 18 februari (Persbericht)

14 februari 2006

ZONDE GELD -de uitslag 18 februari (Persbericht)

Zaterdag j.l. hield de Socialistische Partij afdeling Smallingerland wederom een stratenquête. Het ging om het laatste onderzoek in het kader van de Zonde-Geld competitie. Ditmaal werden 138 mensen ondervraagd.
Opvallend was deze keer dat er 59 mensen waren die vonden dat buitenlandse snoepreisjes van het college niets toevoegden aan hun werk.Opgemerkt dient te worden dat enkele ondervraagde raadsleden het laatste reisje naar Gobabis uit eigen zak betaald hebben.
Ook de mogelijke naamswijziging van Smallingerland in Drachten scoort deze keer hoog met 45 stemmen. Voorts valt op dat er deze keer 12 mensen bij waren die de bouw van de ondergrondse parkeerkelder aan het Raadhuisplein Zonde-Geld vonden.
De officiële uitslag van deze competitie zal op zaterdag 18 februari bekend gemaakt worden onder het carillon in het centrum van Drachten.

De plaatselijke afdeling van de Socialistische Partij belooft er een spectaculaire manifestatie van te maken. Het festijn begint om 11.30 en duurt ongeveer een half uur.

Voor nadere informatie kunt u bellen met:Jos v.d. Horst, tel.: 06-40548473

Bijgaande foto laat zien dat er onder links Smallingerland een warme broederschap bestaat.
onder linkse actievoerders Smallingerland heerst een warme broederschap

U bent hier