h

Verkiezingskermis Persbericht

4 maart 2006

Verkiezingskermis Persbericht

Zaterdag 4 maart was de laatste keer dat de politieke partijen in Smallingerland zich massaal manifesteerden in het centrum van Drachten. Ook de Socialistische Partij blies weer een aardig toontje mee in de verkiezingskermis. Niet alleen waren bijna alle kandidaatsraadsleden aanwezig om de mensen van een goed stemadvies te bedienen ook was aan de kleintjes gedacht. Poppentheater Punch verzorgde exclusief voor de SP een aantal voorstellingen, die ondanks de kou konden rekenen op een warme belangstelling.
poppentheater Punch in actie
Hoogtepunt was echter dat alle politieke partijen de handen in een sloegen en zich lieten verleiden tot een samenzang. Deze wel erg brede coalitie zong niet altijd even zuiver maar het tekende wel de sfeer, ontspannend met af en toe een zonnetje dat door de wolken kwam.
Ook aan de dorpen was gedacht.
Met een geluidswagen togen enkele SP ers op pad om de boodschap ook daar te verkondigen.
Ook hebben velen weer meegedaan aan het Voorspel-spel, door een voorspelling te doen wat het aantal zetels per partij gaat worden na de raadsverkiezingen.
De prijs voor de winnaar van het voorspelspel is een boek over Jan Marijnissen.
De geplande prijsuitreiking op vrijdagmiddag 10 maart wordt om agendatechnische reden uitgesteld tot een nader te bepalen datum en tijdstip.

Voor nadere informatie kunt u bellen met:
Jos v.d. Horst, tel.: 06-40548473

U bent hier