h

SP nu ook zichtbaar in Boarnsterhim

9 november 2006

SP nu ook zichtbaar in Boarnsterhim

Geheel in lijn met de landelijke trend lijkt ook in Boarnsterhim de SP bezig met een stevige opmars.
Op zaterdag 4 november kreeg de partij een gezicht in Akkrum en Nes waar een vijftal enthousiaste vrijwilliggers in opvallende SP-hesjes een middag-lang op straat zichtbaar aanwezig was.

Huis-aan-huis en op straat werden folders verspreid waarin tien redenen waren genoemd om op 22 november in het stemhokje de juiste keus te maken.
Dat dit veel mensen aansprak werd duidelijk uit de vele positieve reacties. Zo werd SP ook wel vertaald als “Sympathieke Partij”. Ook kon een enkele voorbijganger het niet laten nog even terug te blikken naar de laatste gemeenteraadsverkiezingen onder de verzuchting dat zonder SP in Boarnsterhim eigenlijk niets te kiezen was.
Een duidelijke oproep voor een eigen afdeling in de gemeente!

Het werd de folderaars snel duidelijk dat de boodschap van de SP goed aansluit bij de beleving van veel Boarnsterhimmers. De gemeenschapszin die zo eigen is aan het dorpsleven waar mensen elkaar nog kennen en helpen, heeft een zekere natuurlijke overeenkomst met het partijprogramma waarin altijd de mens centraal staat. De wil ook die de SP daarin uitdraagt om ervoor te zorgen dat ieder gebruik kan maken van de mogelijkheden die een rijk land als Nederland kan bieden op het gebied van bijvoorbeeld werk, inkomen, zorg en onderwijs.
Zaken die in de laatste kabinetsperiode volledig verwaarloosd, zo niet afgebroken zijn. Zodat begrippen als armoede, dakloosheid en voedselbank een ingeburgerd verschijnsel in ons land konden worden.

Vóór de verkiezingen zult u de vrijwilligers van de SP vaker in Boarnsterhim tegen kunnen komen. Of u vindt een folder in uw bus, die puntsgewijs de standpunten verduidelijkt.
Maar ook na de verkiezingen zult u nog meer van de SP horen in deze gemeente.
SP: Een oproep om mee te bouwen aan een beter Nederland voor hetzelfde geld!

U bent hier