h

Ledenwerkgroep SP in Boarnsterhim van start.

29 januari 2007

Ledenwerkgroep SP in Boarnsterhim van start.

PERSBERICHT. Op 26 januari 2007 is in de gemeente Boarnsterhim een Ledenwerkgroep van de Socialistische Partij opgericht!

Na het succesvolle resultaat van de actiecampagne in Boarnsterhim voor de Tweede Kamer-verkiezingen is op 26 januari besloten dat er voldoende basis is voor de oprichting van een ledenwerkgroep van de SP in deze gemeente. De initiatiefgroep bestaat uit vier leden afkomstig uit Grou en Wergea, maar er zijn tijdens de campagne ook contacten opgebouwd in andere dorpen van de gemeente. Momenteel telt de SP in Boarnsterhim ongeveer een veertig-tal leden en is nog steeds groeiende.

De ledenwerkgroep beoogt een maatschappelijk, politiek, cultureel en landschappelijk actief betrokken beweging te zijn op basis van de idealen en doelstellingen van de SP.
Zij zal daartoe ondersteuning verlenen aan landelijke en provinciale acties van de partij, maar zal zich ook met lokale problemen bezig houden als dat nodig is.
Voor een goed functioneren kan de ledenwerkgroep gebruik maken van de politieke en bestuurlijke kennis en ervaring van de SP afdeling Smallingerland.

Contactpersoon van de SP ledenwerkgroep Boarnsterhim is
Elfriede ’t Hart,
De Marren 32
9005 NT WERGEA
tel. 058 – 255 39 89

U bent hier