h

Succesvol debat met SP in Drachten.

7 april 2008

Succesvol debat met SP in Drachten.

Zoals we eerder aankondigden, stond de SP afgelopen zaterdag 5 april weer met een stand in het centrum van Drachten. Ook deze keer heel succesvol.
De mensen waarderen het enorm dat wij, als enige partij, ook buiten verkiezingstijd zo vaak ons gezicht laten zien. Sommigen mensen vonden dat we (landelijk) wat meer van ons laten horen, wat feller oppositie voeren, anderen waren juist heel tevreden over onze partij.
Er waren verschillende actuele onderwerpen waarover we met de geïnteresseerde voorbijgangers in gesprek zijn gegaan.

Wilders en Verdonk waren regelmatig terugkerend gespreksonderwerp. Serieuze belangstellenden kregen van ons een exemplaar van de publicatie Wat Wilders Wil van het wetenschappelijk bureau van de SP.

Ook de problemen in de thuiszorg leverden veel gesprekstof op. Bijna iedereen had het SP-spotje waarin een oudere vrouw zich uitkleedt voor heel Nederland gezien of erover gehoord. Vooral oudere mensen en mensen die werkzaam zijn in de zorg, die ervaring hebben met deze marktwerking vinden het nieuwe beleid maar niks. Zo verkregen we handtekeningen tegen het uitkleden van de thuiszorg.
De gemeenteraadsleden Jos van der Horst en Michiel Schrier werden regelmatig aangesproken over de Smallingerlandse politiek. Het optreden van de SP in onze raad werd erg gewaardeerd.

Statenlid Frans Baron werd ook regelmatig aangesproken over lokale en provinciale perikelen.
Veel voorbijgangers kregen van ons de folder Hier is de SP. In die folder worden de standpunten van de SP nader uiteengezet. Er zit een lidmaatschapskaart bij, zodat mensen thuis kunnen beslissen om zich aan te sluiten bij de snelst groeiende en meest sociale partij van Nederland.

U bent hier