h

SP lanceerde eigen krant in Houtigehage

12 september 2008

SP lanceerde eigen krant in Houtigehage

De afdeling Smallingerland van de Socialistische Partij presenteerde vrijdag 12 september haar eigen afdelingskrant. Het bestuur van de afdeling had daarvoor Houtigehage uit gekozen. De SP fractie en bestuursleden verspreidden de kranten deur aan deur in het dorp.

Op de vraag waarom de krant in Houtigehage gepresenteerd werd, antwoorde fractievoorzitter Jos v.d. Horst: “ Het is voor ons belangrijk om de mensen in dit van oudsher Rode dorp te laten zien wat wij als SP voor hen kunnen betekenen”.
De krant draagt de naam Smallingerkrant en bevat artikelen over het integratievraagstuk, de campagne “buurten in de buurt”, een column over mantelzorg en een interview met Statenlid Frans Baron. In het hoofdartikel leggen de gemeenteraadsleden samen met hun steunfractie uit wat voor werk ze doen.
Vanaf woensdag 17 september wordt de krant huis aan huis in heel Smallingerland verspreid. Zij zal dan vergezeld gaan van de nieuwe “ZO” krant die vol zal staan met het laatste politieke nieuws naar aanleiding van Prinsjesdag.

Meer informatie.
Jos v.d. Horst
06-40548473

U bent hier