h

De SP is vrijdag 13 februari in de Wiken.

8 februari 2009

De SP is vrijdag 13 februari in de Wiken.

De raadsfractie van de Socialistische Partij gaat komende vrijdag 13 februari met de nieuwe ZO-kranten op pad in de wijk de Wiken in Drachten. Geholpen door de steunfractie,statenlid en vrijwilligers zal men van 18.00 tot 20.00 bij de mensen in de wijk langs en daarbij ook nog vragen wat er zoal leeft in de wijk.

De nieuwe ZO-krant van de SP is uit en Deze krant zal als eerste in de gemeente Smallingerland gelezen kunnen worden door de mensen in de wijk de Wiken. " Michiel Schrier en ik willen bij zoveel mogelijk mensen aanbellen om een praatje te maken en daardoor te interesseren voor de gemeentepolitiek in het algemeen en de SP in het bijzonder" zegt fractievoorzitter Jos v.d. Horst. "Andere partijen organiseren politieke cafés om de mensen dichter bij de politiek te krijgen, wij komen liever bij de mensen thuis!".
Vorig jaar heeft de SP ook een aantal wijken en dorpen bezocht en huis aan huis gefolderd. Dat vonden de vrijwilligers zo'n groot succes dat we ermee doorgaan. "Sterker nog ,het hoort bij de SP om op deze wijze de mensen te bereiken." " We horen graag aan wat de mensen goed vinden in de wijk maar zullen ook moeten kijken wat we politiek kunnen doen met de zaken die minder goed gaan" aldus Jos v.d. Horst.
Als het folderen om 20.00 gebeurd is zullen de fractie en de vrijwilligers van de SP nog even natafelen in het wijkcentrum. Ook daar worden de mensen in de wijk van harte bij uitgenodigd.

U bent hier