h

De SP socialiseert Drachtster rode mieren.

4 juni 2010

De SP socialiseert Drachtster rode mieren.

De verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer loopt bijna op zijn einde. Dit weekend zal door alle politieke partijen een eindspurt ingezet worden. Er vinden rondom het weekend nog een aantal debatten plaats maar wat veel belangrijker is, de partijen gaan de straat op om de verkiezingsprogramma’s aan de man te brengen. Een partij die daar zeer actief in is ,is de SP. Komende vrijdagavond zijn ze te vinden in de wijk Noord-Oost en het centrum van Drachten. Op zaterdag staan ze voor de poorten van de Lawei. Waar de Socialistische Partij ook om bekend staat zijn de plakoorlogen die ontketend worden. Op de borden is weinig plaats want er zijn er te weinig in Smallingerland dus worden de openbare plakplaatsen aangewend om de partijboodschap duidelijk te maken. Die boodschap is: Emile Roemer,onze man in Den Haag. Met name het Raadhuisplein is zo vlak voor de sloop flink beplakt door de plakploeg van de Socialisten.
Een aantal rode mieren die door Drachten kruipen hebben ook een “SP-jasje” gekregen. “ Ze hebben al de juiste kleur, met die witte ster zijn ze verworden tot het enige sociale dier.”zegt een van de “spuiters” wiens naam bij de politie bekend is. met een witte ster lijkt het rode mierenlijfje op de SP tomaat
Voorzitter Jos van der Horst voegt daar aan toe: “De verf die opgebracht is, is op basis van krijt en zal na een dag of 10 vanzelf weer verdwijnen, de SP-ster is dus niet zo hardnekkig als de mierenplaag” .

Meer informatie.
Jos v.d. Horst
06-40548473.

U bent hier