h

Raadsledenwissel

12 januari 2012

Raadsledenwissel

Michiel Schrier nam dinsdag 10 januari j.l afscheid van de raad van Smallingerland. Na 5 jaar in de raadsbankjes te hebben vertoefd ziet Michiel zich geroepen zich kandidaat te stellen als voorzitter van de afdeling Smallingerland van de SP.

Door waarnemend burgemeester Polderman werd een beeld geschetst van een raadslid die staat voor zijn principes en die zijn tijd ver vooruit was door al zeer vroeg met een laptop de raadszaal te betreden. Verder memoreerde de burgervader aan het onderkoelde gevoel voor humor van Michiel. Ook de relatie van Michiel met de SP kreeg nog even aandacht naar aanleiding van het persbericht waarin stond dat de partij Michiel nu elders nodig had. “Dat tekent toch de onbaatzuchtigheid die de leden van deze partij aan de dag leggen” aldus de burgemeester.
De een gaat de ander komt dus werd in de zelfde raadsvergadering Ramon Vos beeedigt als lid van de raad van Smallingerland. Ramon was al lid van de commissie Ruimtelijke Ordening en Milieu en houdt dezelfde portefeuille ook in de raad. Hij mocht dan ook al gelijk aan de bak met het onderwerp “Kleine Kernen Noord”. Hij bracht het er uiteraard goed vanaf.
Ramon Vos en Michiel Schrier worden in hun respectievelijke functies veel succes gewenst door het bestuur van de afdeling Smallingerland van de SP.

U bent hier