h

SP: Eindelijk een plakoorlog!

21 februari 2014

SP: Eindelijk een plakoorlog!

Na jaren van gezapigheid is er eindelijk een plakoorlog rond de verkiezingsborden in Smallingerland ontstaan. Het gaat hier weliswaar om de achterkant van de borden , maar toch. Vooral de PvdA en een kleine lokale splinterpartij proberen de plakkers van de SP te dwarsbomen. Het campagneteam van de SP wenst beide partijen veel succes met overplakken. "Onze posters zijn nog lang niet op" aldus een ontketende campagneleider André van Leeuwen.

 

Het campagneteam van de SP bewaakt de borden in de gehele gemeente Smallingerland en de eerste overplakker van sociaal democratische huize is reeds op heterdaad betrapt. Deze persoon scheurde heel geniepig de 1 van 100% sociaal van het bord. Ook een poster van D'66 moest het ontgelden.

Lijsttrekker Jos van der Horst heeft wel eens gezegd dat het mooiste wat je tijdens verkiezingstijd kan overkomen wel een plakoorlog is. Dat het nu eindelijk zo ver is vervult hem dan ook met blijdschap." De romantiek van vroeger tijden herleeft zo en deze gemeente kan wat dat betreft wel wat peper gebruiken! " aldus van der Horst.

Reactie toevoegen

U bent hier