h

SP:"Net stinne, Stimme!"

13 maart 2014

SP:"Net stinne, Stimme!"

De media putten zich de laatste weken uit om u, de kiezer, wijs te maken dat de verkiezingsopkomst laag zal zijn op 19 maart. Lijsttrekker Jos van der Horst van SP vindt dit grote onzin. De kranten, de tv en de social media proberen de kiezer wat aan te praten is de mening van de SP er. "De mensen weten donders goed dat dit cruciale verkiezingen zijn en dat de gemeenten op een sociale wijze bestuurd moeten worden na 19 maart" "Nog meer bezuinigingsbeleid dat diep ingrijpt in de samenleving is onacceptabel!"

De SP in de gemeente Smallingerland start een hevig slotoffensief om de mensen ondanks alle negatieve voorspellingen naar de stembus te krijgen. Op vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag zetten de socialisten alle menskracht en rijdend materieel in om in de gehele gemeente Smallingerland de boodschap te verkondigen van "Net Stinne, Stimme!" . Een niet uitgebrachte stem is van dubbele waarde voor de stem die wel uitgebracht is. Aangezien VVD ers en CDA ers vrijwel altijd gaan stemmen geef je ongemerkt hen meer macht dan hen toekomt is de redenering van de SP afdeling Smallingerland.

Aangezien de gemeente Smallingerland al jaren bestuurd wordt door een vaste elite van partijen die hier en daar regenteske trekjes begint te krijgen wordt het hoog tijd voor verandering. De SP kan voor die verandering zorgen door de menselijke maat de toon te laten voeren in de gemeentepolitiek. Het verschuilen achter regels en verordeningen is dan ook verleden tijd. Kortom een 100% sociale gemeente krijg je door op 19 maart SP te stemmen! Bovendien stem je dan op een partij waar je op 20 maart ook nog wat aan hebt.  

Reactie toevoegen

U bent hier