h

Paul en Marjan vertrokken als SP-Raadslid

26 september 2017

Paul en Marjan vertrokken als SP-Raadslid

In de aanloop naar onze feestdag op zaterdag 30 september moeten we helaas afscheid nemen van twee van onze fractieleden. Paul van Dijk verliet medio augustus de fractie al en Marjan Wieldraaijer deed dat op dinsdag 26 september.

Beiden geven aan dat ze niet de ruimte kregen binnen de fractie om naar behoren te kunnen functioneren als Raadslid. Als bestuur en fractie van de SP afdeling Smallingerland vinden wij het ontzettend jammer dat zij deze conclusie hebben getrokken. Een gesprek met beide fractieleden, waarin wij een toelichting konden krijgen en onze kant konden belichten, bleek spijtig genoeg niet mogelijk.

Om beschadiging van Paul en Marjan te voorkomen zullen wij ons in het openbaar van elk commentaar onthouden. Wij bedanken beide voor wat ze voor de SP betekend hebben en wensen hen veel succes in wat ze ook in de toekomst gaan doen.

Bestuur, Fractie en Wethouder SP Smallingerland

Reactie toevoegen

U bent hier