h

SP steunt stakende chauffeurs

4 januari 2018

SP steunt stakende chauffeurs

Foto: Jos van der Horst / SP Smallingerland

Net als in grote delen van het land bleven ook in Drachten op donderdag 4 januari de streekbussen achter de hekken.De buschauffeurs staken voor fatsoenlijk loon en minder werkdruk. Door marktwerking verdwijnen buslijnen en staan arbeidsvooraarden onder druk.SP Smallingerland steunt de stakers en bracht een bezoek aan het wisselpunt van Arriva. 

"Het is te gek voor woorden dat we diensten van bijna negen uren moeten draaien waarin we nauwelijks de tijd krijgen voor een sanitaire stop" zegt SP er en buschauffeur Jamal al Sari. Op zijn vrije dag ging hij ,vergezeld van SP afdelingsvoorzitter Andre van Leeuwen en lijsttrekker Jos van der Horst, koek en ondersteuning bieden aan zijn stakende collega's in Drachten. 

Reactie toevoegen

U bent hier