h

Bestuur SP Smallingerland 2009

11 januari 2009

Bestuur SP Smallingerland 2009

Op woensdag 7 januari vond de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de SP afdeling Smallingerland plaats. Zoals dat te doen gebruikelijk werd er door de leden ,dat waren er 21 in getal, het bestuur voor 2009 gekozen

Siebe Brouwer, Piet Woudwijk, Roel Akkerman, Elfriede ’t Hart en Michael Collins hadden te kennen gegeven niet meer verkiesbaar te zijn voor het bestuur. Zij werden door voorzitter Jos v.d. Horst bedankt voor hun verdiensten voor de SP Smallingerland met een theaterbon en een bloemetje. Het bestuur had aanmeldingen van drie enthousiaste leden ontvangen om zich kandidaat te stellen voor het bestuur. Dit zijn Jan Nieuwland, die ook de redactie van het ledenblad Podium zal gaan versterken. Jan Drost, die in opleiding gaat met de bedoeling organisatiesecretaris worden en Henk Hoogeveen die de foldercoördinatie van Siebe over gaat nemen. Jos v.d. Horst werd wederom als voorzitter gekozen.
Het bestuur ziet er dan nu als volgt uit: Jos v.d. Horst, voorzitter ,Frans Baron,penningmeester en de algemene leden Henk Hoogeveen, Jan Nieuwland, Jan Drost, Sjouke v.d.Heide en Sikke Huitema. De organisatie secretaris wordt in een later stadium door het bestuur aangewezen. Voor dat laatste heeft de ledenvergadering het bestuur een mandaat gegeven.
Alle nieuwe bestuursleden veel succes gewenst!

U bent hier