h

Wethouder

1 januari 2018

Schijnwelvaart

Foto: SP
De aandelen stijgen, de huizenprijzen bereiken in sommige steden astronomische hoogten en er komen weer meer mens
Lees verder
15 november 2017

Je bent bij mij


Zaterdag 11 november werden de mantelzorgers door de gemeente, vertegenwoordigd door de zorgbuurtsuper, in het zonnetje gezet en in de watten gelegd. In de Lawei kon men geheel ontzorgd ontspannen en leren ontspannen.
Lees verder
3 juli 2016

Werken aan nieuw vertrouwen

Het emotioneel krachtenspel dat woedt tussen OR,Management en Raad van Commissarissen van Caparis heeft er toe geleid dat alle betrokkenen met de hakken in het zand staan. Deze wethouder vindt dat te wijten aan de RvC en heeft vorige week mede namens het college van B en W van Smallingerland het vertrouwen opgezegd.

Lees verder
10 december 2017

Daden en woorden

De dagen tussen Sinterklaas en Kerst en oud en nieuw zijn bij uitstek geschikt om terug te kijken op het aan ons voorbij schietende jaar. De lichtjes van de kerstboom en de vuurpijlen van het oude naar het nieuwe jaar nodigen dan weer uit om vooruit te kijken.

 

Lees verder
12 oktober 2015

We hebben het over mensen!

Op dinsdag 13 oktober licht ik samen met de burgemeester de raad in over een aantal zaken betreffende het vluchtelingenvraagstuk. Veel in het nieuws de laatste tijd is de zogenaamde crisisnoodopvang. Vooral de vestiging van de opvang in Oranje zorgde voor veel commotie. Voor alle duidelijkheid hieronder de verschillende vormen van opvang waar het COA mee werkt:

Lees verder
26 februari 2015

Veranderingen, vragen en antwoorden

Foto: SP
De ontwikkelingen in de zorg halen nog steeds bijna dagelijks de krantenkoppen.
Lees verder
5 december 2014

Samen naar goede zorg dichtbij

In deze drukke tijden is het belangrijk om mensen goed te blijven informeren. Dat is niet gemakkelijk, want er doen veel misverstanden de ronde over de veranderingen in de zorg.

Lees verder
25 juni 2014

Innerlijke strijd

De wethouder die ik nu ben komt regelmatig het raadslid tegen dat ik was. In wezen ben ik dat eigenlijk nog niet helemaal ontgroeid. Eens een volksvertegenwoordiger, altijd een volksvertegenwoordiger. Het maakt wel dat je soms anders naar de zaken moet kijken.

Lees verder
23 mei 2014

Onder het vergrootglas

De eerste volle werkweek als wethouder van de gemeente Smallingerland zit er op moment van schrijven bijna op. Het was een zware, intensieve week van veel overleggen, veel stukken lezen en vooral veel luisteren. Het is toch wel echt een heel andere wereld waarin ik nu terecht ben gekomen. Daar waar het gestrekte been mijn aanpak was in het begin van mijn eerste raadsperiode daar moeten nu door middel van onderling vertrouwen en overleg de veranderingen die we, als socialisten, zo graag zien gebeuren.

Lees verder

U bent hier