h

Nieuws uit 2011

23 november 2011

Niet naar Brussel

De Staten van Fryslan zijn op studiereis naar Brussel. Het is de bedoeling dat de Statenleden wat meer inzicht krijgen in de Brusselse mores. Volgens het vergaderrooster wordt er niet vergaderd in Brussel deze week dus die ervaring lopen onze geachte afgevaardigden al mis. Wat gaan ze dan leren? Hoe die extra 50.000, = aan lobbyactiviteiten besteed gaan worden? Hoe het geld dat in het Samenwerkingsverband Noord Nederland omgaat ,aan lobbyisme uitgegeven wordt?

Lees verder
21 november 2011

23 november: 1 voor allen actie Leeuwarden

Woensdag 23 november a.s. is er een 1 voor allen actie in Leeuwarden. Met 1 voor allen willen wij het verzet tegen de afbraakpolitiek van dit kabinet bundelen en een keten van solidariteit vormen.
1 voor kinderen, 1 voor cultuur, 1 voor zorg, 1 voor werk en 1 voor onderwijs.

Lees verder
15 november 2011

Instellingen grote afwezigen bij SP solidariteitsactie in Drachten

Drachten loopt niet warm voor solidariteitsactie, Sneek wel

Lees verder
8 november 2011

Adders onder het gras

Het betoog dat fractievoorzitter Jos van der Horst hield tijdens de behandeling van het beleidsplan in de gemeenteraad van Smallingerland op 8 november j.l. De fractie van de SP diende verder nog een motie in over de oormerking van de WMO gelden en een amendement voor extra subsidie voor de Drachtster Hobbyclub.
Thema van het betoog: De werkelijkheid is vele malen weerbarstiger dan de mooie woorden van het college van B en W van Smallingerland.

Lees verder
1 november 2011

Startnotitie WMO beleidsplan 2012-2015

Betoog in de Raad van Smallingerland op 1 november 2011
door Jos van der Horst SP

Lees verder
21 oktober 2011

1 voor Allen op 12 november in Drachten!

Op zaterdag 12 november staat het centrum van Drachten, naast de intocht van Sinterklaas, in het teken van 1 voor Allen. Alle mensen die gedupeerd worden door het harde kabinetsbeleid worden uitdrukkelijk uitgenodigd mee te doen aan deze Solidariteitsactie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier