h

Nieuws uit 2006

29 december 2006

Uit de Raad

Hierbij infomeert de SP fractie u over een aantal onderwerpen welke in de raadsvergadering van december 2006 aan de orde zijn geweest.

Lees verder
9 november 2006

SP nu ook zichtbaar in Boarnsterhim

Geheel in lijn met de landelijke trend lijkt ook in Boarnsterhim de SP bezig met een stevige opmars.
Op zaterdag 4 november kreeg de partij een gezicht in Akkrum en Nes waar een vijftal enthousiaste vrijwilliggers in opvallende SP-hesjes een middag-lang op straat zichtbaar aanwezig was.

Lees verder
8 november 2006

Uit de raad

Hierbij infomeert de SP fractie u over het Beleidsplan welke in de raadsvergadering van 7 november 2006 aan de orde is geweest.

Lees verder
5 november 2006

SP begint verkiezingscampagne in Drachten

Persbericht. De leden van de SP afdeling Smallingerland zijn zaterdag met de verkiezingscampagne voor de tweede kamerverkiezingen begonnen. De actiegroep van de SP met enkele jonge aspirant leden in hun gelederen deelden schuursponzen uit aan het winkelend publiek in het centrum van Drachten.
SP deelt verkiezingsmateriaal uit in centrum Drachten

Lees verder
31 oktober 2006

Uit de Raad

• Hierbij infomeert de SP fractie u over een aantal onderwerpen welke in de raadsvergadering van 31 oktober 2006 aan de orde zijn geweest.

Lees verder
27 oktober 2006

SoeP express doet Drachten aan.

Donderdag 26 oktober, deed de SoeP express Drachten aan. De SoeP express is een initiatief van de Socialistische Partij . De aanhanger waar de kooktoestellen in staan is een ontwerp van de bekende kunstenaar Joep van Lieshout. Deze opvallende verschijning stond voor de Lawei om zo de bezoekers van de kermis op te vangen.SP SoePexpress in Drachten

Lees verder

Pagina's

U bent hier