h

Nieuws uit 2005

31 december 2005

Nieuws van SP Afd. Smallingerland (december 2005)

Onze decemberactiviteiten hebben voor een groot deel in het teken gestaan van het nieuwe zorgstelsel. We zijn erg ongerust over de ontwikkelingen. Het is niet alleen een gigantisch bureaucratische rompslomp, maar het gaat ook ten koste van de zorg. Dat blijkt uit de vele gesprekken die we hebben met mensen die in de zorg werken. Doordat wij handtekeningenkaarten in de wachtkamers mogen leggen, komen we in contact met artsen en apothekers in deze regio. Die zijn echt verontrust over het nieuwe stelsel. Ze zijn ook blij dat de SP (als enige partij) zich niet zuchtend neerlegt bij de nieuwe wet, maar hard aan de noodrem blijft trekken.

Lees verder
7 december 2005

SP betreurt passage in afdelingskrant. (Persbericht)

In de onlangs verschenen jaarkrant van de SP Smallingerland staat een artikel waarin deze partij haar bezorgdheid uitspreekt over het nieuwe zorgstelsel.
Dit artikel is geïllustreerd door een foto van een ANWB-bord dat verwijst naar het Drachtster ziekenhuis Nij Smellinghe.

Lees verder
1 december 2005

Onze kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2007

In maart 2006 vinden er weer gemeenteraadsverkiezingen plaats. Natuurlijk doet de SP ook in Smallingerland daar weer aan mee. De SP staat er momenteel heel goed voor in de peilingen. Wij hopen dan ook dat deze verkiezingen een gigantisch succes voor ons worden.
We hebben een aantal goeie kandidaten. Jongeren en ouderen, mannen en vrouwen. Onze kandidaten willen zich sterk maken voor een sociaal en solidair Smallingerland. Een samenleving van gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit. Niet alleen voor u, maar ook samen met u.

Lees verder
30 november 2005

Nieuws van SP Afd. Smallingerland (november 2005)

Op 4 november heeft er een ledenvergadering plaatsgevonden. Daar zijn het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Het is een behoorlijke klus geweest. Heeft ook heel wat zweetdruppeltjes gekost. Maar we zijn erg tevreden over het resultaat.

Lees verder
4 november 2005

Ledenvergadering

In maart 2006 vinden er weer gemeenteraadsverkiezingen plaats. Natuurlijk doet De SP in Smallingerland daar ook weer aan mee. De SP staat er momenteel heel goed voor in de peilingen. Wij hopen dan ook dat deze verkiezingen een gigantisch succes voor de SP gaat worden.
Op vrijdag 4 november 2005 is in een ledenvergadering het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld en is de campagne en het campagneteam aan de orde geweest.

Lees verder
31 oktober 2005

Nieuws van SP Afd. Smallingerland (oktober 2005).

De SP is nog steeds een groeiende partij. Landelijk zijn we de derde partij (met ongeveer 45.000 leden) en ook onze afdeling heeft de wind in de zeilen. Dat moet ook. Want we zijn ook een actieve partij. Juist de combinatie van actie en fractie maakt ons zo bijzonder. In tegenstelling tot andere politieke partijen zijn wij niet alleen te vinden in de vergaderzalen (de fractie) maar ook op straat (acties).

Lees verder

Pagina's

U bent hier